Behance Portfolio Reviews 2015

Duminică, 17 mai, de la ora 14:00, Visual Playground organizează o nouă ediție Behance Portfolio Reviews în București. Evenimentul are loc în mansarda Acuarela, fiind parte din circuitul Romanian Design Week, iar înscrierile se fac aici: http://bit.ly/1Q1KXyK până cel târziu vineri, 15 mai (la 12 noaptea). 

Behance Portfolio Reviews este un eveniment dedicat comunității creative din București, iar ediția de anul acesta vizează portofoliile locale de ilustrație și graphic design.

Reviewerii invitați sunt ilustratori îndrăgiți și designeri profesioniști:

ILUSTRAȚIE
►Noper
►Sinboy
►Alexandru Lazăr
►Ioana Șopov

GRAPHIC DESIGN
►Eugen Erhan
►The Type Collective
►Radu Manelici
►Solène Cesbron

Participanții selectați pe baza portofoliilor înscrise pentru feedback vor fi împărțiți în grupuri, fiecare grup va avea atribuit un „group leader” dintre invitații noștri, cu care vor discuta pe parcursul a maximum două ore. La finalul reviewului se va face o tombolă la care se poate câștiga un an de abonament Adobe Creative Cloud. Pe lângă abonament mai avem niște premii surpriză.

Portofoliile vor putea fi vizionate pe device-uri mobile oferite de Microsoft.

Locuri disponibile: 40.

Behance Portfolio Review Week este un eveniment global care are loc în săptămâna 11-18 mai 2015, în paralel, în mai multe orașe din toată lumea. Este un eveniment organizat de creativi voluntari care adună ilustratori, designeri, fotografi, art directori pentru a oferi feedback participanților pe baza portofoliilor lor de pe Behance.net.

Artiștii la început de drum dar și cei cu experiență sunt invitați să participe pentru networking, idei și tips & tricks de la mai marii industriilor creative din orașul lor.

Contact: hello@visualplayground.ro
Înscrieri: http://bit.ly/1Q1KXyK
FB Event: https://www.facebook.com/events/594270500716277/

2-reviews