ARTmaroc 2 cu Argaetic

Artmaroc2_Argaetic_A2-01

Duminică, 20 octombrie, Andrei Argaetic pune la bătaie tricouri, trăistuțe, tablouri, stickere, printuri, sculpturi, jucării urbane, portofele, accesorii și multe alte suprize artsy. 

Argaetic se întoarce în timp și ne aduce o surpriză mecanică din anii ’50. Ediția a doua Artmaroc ne aduce aminte de print-uri uitate în trecut datorită unei mașini tipografice din anii ’50. Artistul ne va surprinde cu LIVE DRAWING pe lemn și va ține un Workshop de stickere la ora 18:00.
Artiști invitați: 
Karpov not Kasparov- music
Alina Anca (videopion)- video mapping

Special Guest: Mecanic Typhographic Machine
Intrarea este liberă. 
Prieteni invitați: Tanaaa! și Woodyo

ANDREI ARGAETIC

Pictor, biciclist și ilustrator, uneori curator. Argaetic pedalează constant între ilustrațiile pentru agenții de publicitate, lucrările comisionate de diverse companii (Red Bull, Ubisoft, Unicredit, Dunhill, Bunatarie, Aviziero etc) și experimentele artistice personale. A organizat prima expoziție colectivă de mobilier pictat din România (Ebenist Maler – Noaptea Albă a Galeriilor) când avea doar 20 de ani. Este mereu pe șa, cu geanta plină de pensule și schițe, deseori nedormit, dar plin de entuziasm.

http://argaetic.tumblr.com/


Artmaroc este un garage sale de artă organizat de Asociația Culturală Imbold si Acuarela cu scopul de a promova tinerii artiști, de a media într-un context relaxat contactul dintre artist și publicul său și de a facilita accesul si achiziția de artă contemporană.  A doua ediție Artmaroc scoate la iveală ticouri, sacoșe, printuri, jucării, cărți, stickere și lucrări de la Argaetic și activează spiritul artsy vechi prin prezența unei mașini tipografice de colecție.